Takaisin

KUTSU maksuttomaan webinaarisarjaan: Vaatimusten tunnistaminen ja niiden täyttymisen arviointi osana hyvää HR-toimintaa ja EHS-johtamista

KUTSU maksuttomaan legal compliance -webinaarisarjaan
ti 5.4.2022 kello 12 ja 14

Tervetuloa webinaareihimme, joissa käsitellään organisaatiotasi koskevien sääntelyn vaatimusten tunnistamista ja niiden täyttymisen arviointia. Saat konkreettisia vinkkejä siitä, kuinka luotsaat organisaatiotasi kohti riskittömämpää, vastuullisempaa ja menestyksekkäämpää toimintaa. Webinaareissa vaatimusten hallinnasta, compliance -toiminnasta ja vastuullisuustyöstä puhuvat Taloushallintoliiton, DNV Finlandin ja Linnunmaa Lexin asiantuntijat.

  • TI 5.4. kello 12-13: Vaatimusten tunnistaminen osana hyvää henkilöstöhallintoa (legal compliance HR-toiminnassa)
  • TI 5.4. kello 14-15: Vaatimusten täyttymisen arviointi todisteena vastuullisuudesta (legal compliance EHS-johtamisessa)

Webinaari: Vaatimusten tunnistaminen osana hyvää henkilöstöhallintoa (legal compliance HR-toiminnassa) 

Hyvä työnantajuus on yhä merkittävämpi kilpailutekijä, mutta se ei ole pelkkää sanahelinää, vaan ennen kaikkea tekoja. Tässä maksuttomassa webinaarissa tarkastellaan vastuullista työnantajuutta sääntelyn vaatimusten valossa.

Työnantajaa velvoittavan sääntelyn tunnistaminen, vaatimusten täyttymisen arviointi ja vaatimusten muutosten seuranta on – tai sen tulisi olla - keskeinen osa jokaisen henkilöstöpäällikön ja esihenkilön arkea. Se ei ole helppo tehtävä, sillä vaatimuksia on kymmeniä ja ne ovat jatkuvassa muutoksessa. Tule kuulemaan, miten voit helpottaa työssäsi tarvittavien vaatimusten tunnistamista ja luotsata organisaatiotasi kohti entistä parempaa työnantajuutta.

AIKA JA PAIKKA: Tiistaina 5.4.2022 kello 12-13, Teams Webinar

OHJELMA:

  • Hyvä työnantajuus vaatii tekoja ja dokumentteja I Tarja Anunti, VTJ, Linnunmaa Lex Oy
  • Henkilöstö- ja palkkahallinnon arkea ohjaa suuri joukko säännöksiä I Eija Männistö, palkka- ja henkilöstöhallinnon johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto
  • Mitä vaatimusten täyttymisen arviointi tarkoittaa HR-toiminnassa? I Emmi Muhonen, lakiasiantuntija (HR & Talous), Linnunmaa Lex Oy
  • Yhteinen keskustelu

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Rekisteröidy tästä. 

Webinaari:  Vaatimusten täyttymisen arviointi todisteena vastuullisuudesta (legal compliance EHS-johtamisessa)

Vastuullisuus on hengästyttävän suuri termi, jota tarjoillaan kiihtyvällä tahdilla yritystarinoissa. Kasvava tietoisuus vastuullisuuden merkityksestä kaikilla bisneksen osa-alueilla ajaa yritysjohtoa ja operatiivisia tekijöitä vastuullisuuden alkulähteille – vaatimusten tunnistamiseen, arviointiin ja seurantaan. Harva kuitenkaan selviytyy pykäläviidakossa ilman apua.

Tässä maksuttomassa webinaarissa tarkastellaan vaatimusten täyttymisen arviointia osana EHS-johtamista, vastuullisuustyötä ja auditointia. Tule kuulemaan, miten teet laadukkaan vaatimusten täyttymisen arvioinnin.

AIKA JA PAIKKA: Tiistaina 5.4.2022 kello 14-15, Teams Webinar

OHJELMA:

  • Sidosryhmät tahtovat faktoja vastuiden täyttämisestä I Elli-Inkeri Mononen, TJ, Linnunmaa Lex Oy
  • Vaatimusten täyttyminen selviää auditoinnissa I Osmo Flink, DNV Finland Oy
  • Kuinka tehdään laadukas ja auditoijan odotukset täyttävä vaatimusten täyttymisen arviointi? I Jonna Rytkönen, asiakkuuspäällikkö ja lakiasiantuntija, Linnunmaa Lex Oy
  • Yhteinen keskustelu

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Rekisteröidy tästä.

Webinaarit järjestää Linnunmaa Lex Oy. Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä.