Takaisin

REACH- ja CLP-asetuksia on täydennetty – muutokset kemikaalilainsäädäntöä seuraavien asiakkaiden lakikirjastoissa mahdollisia

Kevään aikana päätietokantaamme on lisätty lukurakenne REACH- ja CLP-asetuksiin. Säädöksiä lukiessa tämä näkyy uusina väliotsikkoina, jotka helpottavat asetusten sisällön hahmottamista. Samalla REACH- ja CLP-asetuksiin on lisätty niistä aiemmin puuttuneet artiklat.

Uusiin artikloihin on toukokuussa lisätty näkyvyydet REACH- ja CLP-lainsäädäntöä seuraaville asiakkaille. Samalla tarkistettiin myös REACH-asetusta täydentävien muiden asetusten ja niin sanotun ehdokasluettelon (SVHC-aineet) näkyvyydet.

Täydennys- ja tarkistustyön johdosta kemikaalilainsäädäntöä seuraavien asiakkaiden lakikirjastoihin on todennäköisesti tullut uutta sääntelyä näkyviin. Näkyvyyksiä on asetettu asiakkaiden toimittamien lähtötietojen perusteella. Esimerkiksi, jos pääkäyttäjä on lähtötietolomakkeella ilmoittanut, että hänen edustamansa yritys on REACH-asetuksen mukainen valmistaja, asiakkaan lakikirjastoon on lisätty valmistajia koskevat lainkohdat.

Tekemiemme muutosten tarkoituksena on helpottaa REACH- ja CLP-asetusten luettavuutta sekä varmistaa, että kyseiset asetukset ja niitä täydentävät säädökset ovat soveltuvilta osin näkyvissä kaikilla aihealuetta seuraavilla asiakkailla.

Jos teillä on kysyttävää muutoksista, autamme mielellämme. Voitte ottaa yhteyttä palvelupäällikkö Tiina Juntuseen tai Tiinan loman aikana (14.–21.5.) osoitteeseen palvelu@linnunmaalex.fi.  

 

Yhteystiedot:

Tiina Juntunen
044 765 4414
tiina.juntunen@linnunmaalex.fi