Ajankohtaista

Työnantajan työturvallisuusvelvoitteita täsmennettiin työturvallisuuslakiin tehdyillä muutoksilla — tavoitteena on pidentää työuria

Työturvallisuuslain tuoreiden muutosten tavoitteena on edistää 55 täyttäneiden työssä jaksamista ja vähentää varhaista työelämästä poistumista. Työnantajan on jatkossa otettava huomioon työntekijän henkilökohtaiset edellytykset. Miten työnantajaa koskevat velvoitteet muuttuvat?

Lue lisääTietojaTyönantajan työturvallisuusvelvoitteita täsmennettiin työturvallisuuslakiin tehdyillä muutoksilla — tavoitteena on pidentää työuria »

Linnunmaa Lexin Elli-Inkeri Mononen Kauppalehdessä: Viherpesua, hyvesignalointia ja sen tuhannen valkoista valhetta

Vastuullisuus sitä ja vastuullisuus tätä. ESG siellä ja compliance täällä. Tosiaankin – nyt sitä tulee joka tuutista. Vastuullisuus on pesiytynyt jokaisen tätä päivää elävän yrityksen, konsultin ja mainostajan puheeseen. Ainoa ongelma on tietenkin se, miten erottaa aidosti vastuullisen toimijan, tuotteen tai palvelun? No, tähänkin kysymykseen olet törmännyt jo viidesti tällä viikolla.

Lue lisääTietojaLinnunmaa Lexin Elli-Inkeri Mononen Kauppalehdessä: Viherpesua, hyvesignalointia ja sen tuhannen valkoista valhetta »

Vastuullisuustyössä: Fazerin ikonisten tuotteiden ja brändien taustalla yli satavuotinen vastuullisuustyö

Fazer-konsernin vastuullisuustiimin Teijo Ylitalo kertoo, mitä kaikkea erityisesti ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät vastuullisuusasiat tarkoittavat jokaiselle suomalaiselle tutussa yrityksessä. Artikkeli on osa Linnunmaa Lexin Vastuullisuustyössä-artikkelisarjaa, jossa äänessä ovat asiakasyritysten vastuuhenkilöt.

Lue lisääTietojaVastuullisuustyössä: Fazerin ikonisten tuotteiden ja brändien taustalla yli satavuotinen vastuullisuustyö »

Uusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa

Löydät nyt uusimman kvartaalikatsauksen viimeisimmän vuosineljänneksen aikana tapahtuneista lakimuutoksista palvelun koulutukset ja webinaarit -välilehdeltä. Viimeisimmällä kvartaalilla 1.11.2022 – 31.1.2023 pantiin kansallisesti täytäntöön EU:n juomavesidirektiivi ja SUP-direktiivi, sekä julkaistiin uusi luonnonsuojelulaki ja laki ympäristövahinkorahastosta. Lisäksi tehtiin muutoksia muun muassa EU:n kemikaalilainsäädäntöön sekä kansalliseen säteilylakiin. Katso tallenteesta, millaisia uusia vaatimuksia on asetettu ja kuinka aiemmat velvoitteet ovat muuttuneet.

Lue lisääTietojaUusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa »

Uusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa

Löydät nyt uusimman kvartaalikatsauksen viimeisimmän vuosineljänneksen aikana tapahtuneista lakimuutoksista palvelun Koulutukset ja webinaarit -välilehdeltä. Viimeisimmällä kvartaalilla 1.5.-31.7.2022 muun muassa uudistettiin lannoitelainsäädäntö ja annettiin useita jätesäännöksiin liittyviä muutoksia. Katso tallenteesta, millaisia uusia vaatimuksia yrityksille on asetettu ja kuinka aiemmat velvoitteet ovat muuttuneet.

Lue lisääTietojaUusi kvartaalikatsaus -webinaari on nyt katsottavissa »

Arkisto »