Ajankohtaista

Lakiasiantuntija Jonna Rytkönen Kauppalehdessä: Vain muovi elää ikuisesti

Katsoin viikonloppuna dokumentin, jossa tutkimusryhmä puhdisti letkulla vesilintujen vatsoista roskia. Emolinnut olivat erehdyksissään syöttäneet niitä poikasilleen ravinnoksi. Ne olivat merissä ajelehtivista muovijätteistä kuten pusseista, pilleistä ja pulloista irronneita kappaleita. Herkullista, eikö?

Lue lisääTietojaLakiasiantuntija Jonna Rytkönen Kauppalehdessä: Vain muovi elää ikuisesti » 15. lokakuuta 2021

Tarja Anunti Kauppalehdessä: Kun tekoäly kohtasi lakipykälän, syntyi Rousku

Vahva tahtomme oli tehdä asiat pikkuisen entistäkin laadukkaammin, tehokkaammin ja ihmisystävällisemmin. Siitä tahtotilasta syntyi uusi tekoälyn poikanen, sittemmin hyvin itsenäiseksi ja päättelykykyiseksi kasvanut AI, joka on saanut nimekseen Rouskuttaja. Mutta kuka – tai mikä – hän oikeastaan on, ja mitä hän tekee?

Lue lisääTietojaTarja Anunti Kauppalehdessä: Kun tekoäly kohtasi lakipykälän, syntyi Rousku » 01. lokakuuta 2021

Linnunmaa Lexin Tarja Anunti Tilisanomissa: Työajan ulkopuolella tapahtuvan matkustamisen kuormitus kuriin lakimuutoksella

Työturvallisuuslain täsmennyksen myötä työnantajan on jatkossa huomioitava työajan ulkopuolinen matkustaminen osana työn vaarojen selvittämistä ja arviointia. Lokakuussa voimaantulevalla lakimuutoksella pyritään vähentämään työhön liittyvän matkustamisen terveydellisiä haittoja.

Lue lisääTietojaLinnunmaa Lexin Tarja Anunti Tilisanomissa: Työajan ulkopuolella tapahtuvan matkustamisen kuormitus kuriin lakimuutoksella » 25. elokuuta 2021

Arkisto »