Takaisin

HR & Talous -lakiseurantapalvelun esittely torstaina 23.9. kello 10

Tässä EHS-lakiseurantapalvelumme käyttäjille suunnatussa tilaisuudessa pääset tutustumaan kattavaan HR & Talous -lakiseurantapalveluumme. Tilaisuudessa kuulet muun muassa; mitä palvelu pitää sisällään, kenelle se soveltuu ja miten asiakkaamme hyödyntää Lexin palveluita omassa toiminnassaan. 

EHS-lakiseurantapalvelu on yli 300 asiakkaallaan merkittävin liiketoiminta-alueemme. Sen rinnalle olemme kehittäneet myös muille liiketoiminnan aloille räätälöidyt palvelunsa, kuten lanseerauksensa jälkeen merkittävästi laajentuneen HR & Talous -lakiseurantapalvelun.

Yritysten ylimmälle johdolle, HR-tiimille, esimiehille ja taloushallinnolle suunnattua HR & Talous -lakiseurantapalveluamme käyttää jo yli 60 yritystä ja lähes 150 käyttäjää. Olemme myös jatkuvasti kehittäneet palvelun sisältöä; lainsäädännön lisäksi esimerkiksi kattavimmat työehtosopimukset ovat saatavilla palvelusta ajantasaisina, kätevinä digitaalisina versioina.

Tilaisuudessa varatoimitusjohtajamme Tarja Anunti avaa Lexin lakiseurannan tuoteperhettä. Lisäksi asiakkuuspäällikkömme ja lakiasiantuntijamme (EHS) Jonna Rytkönen kertoo, miksi EHS-lakiseurantaa kannattaa laajentaa myös HR & Talous puolelle. Palvelun sisällöstä kertoo HR & Talous lakiasiantuntijamme Emmi Muhonen. Lexin omien asiantuntijoiden lisäksi päästämme ääneen myös asiakkaamme. Kuusakoski Oy:n henkilöstöpäällikkö Nina Perttula tulee kertomaan, kuinka he hyödyntävät Lexin palveluita apuna lakitiedon hallinnassa niin ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioissa kuin henkilöstö- ja talouspuolella.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan HR & Talous -lakiseurantapalveluumme torstaina 23.9. kello 10.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä.

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana. Linkki katsauksen tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.